Over ons

Vos Auto’s is opgericht in het jaar 2000.Betrouwbaarheid,service en klanttevredenheid staan hoog bij ons in het vaandel.
Bij Vos Auto’s zijn we van alle markten thuis,in principe kan alles op het gebied van auto’s door ons verzorgd worden.
Ons bedrijf is groot genoeg om professioneel te kunnen werken en om voldoende specialisme in huis te hebben,maar tegelijkertijd klein genoeg om iedereen op een goede en persoonlijke manier te behandelen.

vos1

U kunt bij ons terecht voor: Tevens hebben wij bij onderhoud van uw auto een gratis leenauto beschikbaar!

Wie zijn wij:

Mijn naam is Erik Vos, in het jaar 2000 ben ik naast mijn werk bij de lokale Mazda dealer, begonnen met het bedrijf Vos Auto’s v.o.f. Ik houdt mij o.a.bezig met de volgende zaken:

Mijn naam is Miranda Vos, ik houdt mij o.a.bezig met de volgende zaken:

vos1

Bekijk onze occasions
Werkplaats
Financiering nodig?

Al onze auto's worden aangeboden met een Kilometerteller rapport en/of kilometerhistorie, waardoor u er zeker van bent dat u een auto koopt met een kloppende en originele km-stand! Tevens wordt elke auto tot 10 jaar oud of max.200.000km standaard afgeleverd met 6mnd.garantie op motor, versnellingsbak en aandrijving. U kunt eventueel kiezen voor een scherpe meeneemprijs zonder garantie. Andere vormen van garantie in overleg.

Heeft u verdere vragen of is het voor u handiger om s'avonds te komen kijken of een proefrit te maken,dan kunt u altijd even bellen, tel: 055 - 3120326 om een afspraak te maken!

Bellen Occasions WhatsApp Contact